Skip to content Skip to footer

Suntem dedicați să oferim servicii profesionale de curățare colțare, utilizând tehnologii avansate și produse de curățenie de ultimă generație. Indiferent de tipul de colțar pe care îl aveți, echipa noastră de experți vă va ajuta să îi redați strălucirea și să îi prelungiți durata de viață.

curatare canapea
Curățare profesională

De ce să alegeți serviciile noastre de curățare colțar?

  • Experiență și profesionalism: Cu ani de experiență în industria curățeniei, echipa noastră este bine pregătită pentru a aborda orice provocare legată de curățarea colțarelor. Fiecare membru al echipei noastre este instruit să folosească echipamentele și soluțiile de curățare în mod eficient și sigur.

  • Tehnologie avansată: Utilizăm echipamente de curățenie de ultimă generație care asigură o curățare profundă și delicată a colțarelor, eliminând petele și murdăria acumulate de-a lungul timpului.

  • Produse de curățenie eco-friendly: Alegem soluții de curățare care sunt eficiente și prietenoase cu mediul, pentru a reduce impactul negativ asupra ecosistemului și pentru a asigura un mediu sănătos în locuința dumneavoastră.

  • Satisfacție garantată: Ne angajăm să oferim servicii de cea mai înaltă calitate și să asigurăm satisfacția deplină a clienților noștri. Dacă nu sunteți complet mulțumit de rezultatul final, vom reveni și vom remedia problema fără costuri suplimentare.

Beneficiile serviciilor de curățare

  1. Curățare profundă: Eliminăm eficient petele, murdăria și mirosurile neplăcute din materialele textile ale colțarului dumneavoastră.

  2. Îndepărtarea acarienilor și bacteriilor: Utilizăm soluții de igienizare pentru a înlătura acarienii și bacteriile, contribuind astfel la un mediu mai sănătos pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră.

  3. Prelungirea duratei de viață: Prin îngrijirea regulată a colțarului, îi prelungim durata de viață și menținem aspectul său proaspăt și curat.

Procesul nostru de curățare a unui colțar

Evaluare Inițială

Începem printr-o evaluare detaliată a colțarului pentru a identifica tipul de material și gradul de murdărie. Acest pas ne permite să alegem cele mai potrivite metode și soluții de curățare.


Aspirare

Îndepărtăm praful și murdăria de suprafață prin aspirare minuțioasă, pregătind colțarul pentru curățarea în profunzime.


Aplicarea soluțiilor de curățare

Folosim soluții de curățare specializate care pătrund adânc în fibrele materialului, dizolvând și eliminând petele și murdăria acumulată.


Curățare și îndepărtarea soluțiilor

Curățăm colțarul utilizând echipamente profesionale care îndepărtează eficient soluțiile de curățare și murdăria dizolvată.


Igienizare și dezinfectare

Aplicăm soluții de igienizare pentru a elimina acarienii și bacteriile, asigurând un mediu curat și sănătos.


Uscare rapidă

Asigurăm o uscare rapidă și eficientă pentru a preveni formarea mucegaiului și a mirosurilor neplăcute.

Contactați-ne astăzi pentru a programa o sesiune de curățare colțar și bucurați-vă din nou de confortul și frumusețea mobilierului dumneavoastră.

Echipa noastră de profesioniști este gata să vă ofere servicii de calitate superioară, adaptate nevoilor specifice ale colțarului dumneavoastră.