Skip to content Skip to footer

Curățenia de Paște: De ce să apelezi la profesioniști și cât te costă?

Cu siguranță, preocuparea ta pentru menținerea unei case curate nu încetează vreodată, însă este mai mult mai presantă înaintea sărbătorilor, fie că sunt cele de Paște, fie de iarnă. Dat fiind programul mult mai încărcat, specific acestei perioade, este dificil să îți faci timp pentru o curățenie generală a locuinței.

Tocmai de aceea, noi suntem aici pentru a te ajuta cu o gamă variată de servicii de curățenie, destinate atât spațiilor rezidențiale, cât și celor industriale. Descoperă mai departe de ce să apelezi la profesioniști pentru curățenie vilă și apartamente de Paște, dar și cât de costă.

Economisești timp și bani

Responsabilitățile tale nu sunt puține în preajma sărbătorilor. Indiferent dacă îți planifici concediul sau îți pregătești locuința pentru musafiri, vei avea multe de făcut în această perioadă.

Cu o firmă de curățenie, poți avea locuința imaculată în doar câteva ore. Echipa Curățenie de Lux este alcătuită din personal bine pregătit, care gestionează eficient timpul și îți oferă cele mai bune servicii.

Începem prin pregătirea spațiului, pentru a ne asigura că nimic din locuința nu este deteriorat în timpul procesului de curățenie. Mai mult decât atât, utilizăm echipamente moderne și produse profesionale, pentru a-ți oferi rezultate excepționale.

De asemenea, ne adaptăm programului tău. Trebuie doar să ne contactezi la numărul de telefon 0769 222 866 sau la adresa de e-mail office@curateniedelux.ro și să soliciți o ofertă.

Rezultate de excepție

Există multe operațiuni de curățare necesare într-o locuință. De la aspirarea mochetelor, la spălarea podelelor și la dezinfectarea băii sau a bucătăriei, toate acestea necesită timp.

Noi îți oferim rezultate de excepție, grație calității produselor pe care le folosim. Dacă la mobilier utilizăm soluții antistatice și de protecție, la baie ne asigurăm că este corespunzător igienizată, cu produse de curățare eficiente.

În acest mod, fiecare colț din locuința ta va străluci de curățenie, pentru ca tu să ai mai mult timp la dispoziție pentru alte activități importante în perioada sărbătorilor de Paște.

Ai casa curățată cu produse biodegradabile

Investim atât în pregătirea personalului nostru, cât și în produsele de curățenie pe care le utilizăm. Credem în sustenabilitate, ceea ce se reflectă în tot ceea ce facem. Ca atare, la Curățenie de Lux folosim produse de calitate, biodegradabile, care sunt lipsite de efecte dăunătoare asupra sănătății tale și a mediului înconjurător.

Cât costă să angajezi o firmă de curățenie?

Ești curioasă să afli mai multe despre firmă de curățenie prețuri? Acestea variază în funcție de serviciile incluse și de suprafață. Prin urmare, pentru o garsonieră, prețul poate începe de la 100 de lei, în timp ce pentru un apartament cu 2 camere acesta pornește de la 150 de lei.

În cazul unui apartament cu 3 camere, vei plăti de la 250 de lei, iar pentru case, prețul variază de la 10 lei/mp.

În preț includem toate produsele necesare și asigurarea de răspundere civilă, fiind prioritar pentru noi să îți oferim un raport calitate preț excelent.

Serviciile de curățenie la domiciliu pe care noi le oferim sunt perfecte pentru tine nu doar în preajma sărbătorilor. Optează pentru un abonament de curățenie la domiciliu și lasă curățenia casei tale în grija noastră pe toată perioada anului.

Leave a comment