Skip to content Skip to footer

Curățenie profesională a birourilor: 4 beneficii importante pentru companii

Crearea unui mediu curat la birou este importantă pentru angajați, dar și pentru clienți și reputația companiei tale. Pentru a-l asigura, ai la dispoziție angajarea propriei echipe de curățenie profesională sau externalizarea serviciilor, care reduce considerabil costurile și elimină orice grijă.

Indiferent dacă optezi pentru propria firmă de curățenie sau pentru una externă, un lucru este cert – biroul tău trebuie să fie imaculat, igienizat și perfect organizat. Descoperă în continuare care sunt patru avantaje ale curățeniei optime a birourilor.

Protejarea sănătății angajaților

Curățenia la birou, efectuată cu regularitate, protejează sănătatea angajaților tăi. Ei petrec cel puțin 8 ore în același spațiu și utilizează în comun diferite obiecte, creând un mediu favorabil pentru răspândirea germenilor, a virusurilor și a bacteriilor.

Dacă mediul de lucru este unul curat, reduci semnificativ riscul de îmbolnăvire, precum alergiile sau virozele respiratorii. De aceea, este necesară o rutină zilnică de curățare și dezinfectare, care îmbunătățește, totodată, și confortul angajaților.

Cu un abonament la Curățenie de Lux, ai siguranța că spațiul tău de lucru este unul curat și igienizat. Echipa noastră se adaptează programului de lucru al angajaților tăi și cerințelor tale, astfel încât prezența în locație să nu îți afecteze activitatea.

Prelungirea duratei de viață a mobilierului și a obiectelor sanitare

Un alt avantaj pe care ți-l oferă o curățare profesională constă în întreținerea adecvată a spațiului de lucru, pentru a-i îmbunătăți longevitatea. Cu produsele de curățenie potrivite, covoarele, mochetele și canapelele sunt igienizate corespunzător, fiind astfel prevenită deteriorarea lor rapidă.

La fel se întâmplă și în cazul obiectelor sanitare sau al pieselor de mobilier. Spre exemplu, noi utilizăm produse biodegradabile, care sunt prietenoase cu mediul înconjurător și curăță delicat fiecare suprafață, contribuind, de asemenea, la prelungirea aspectului acestora. Ca atare, biroul tău va arăta ca proaspăt amenajat, serviciile profesionale de curățenie fiind o investiție inteligentă pentru afacerea ta.

Sporești productivitatea angajaților tăi

Un mediu de lucru curat și igienizat, decorat cu atenție, este primitor și confortabil pentru angajații tăi. Acesta le influențează starea de spirit și astfel le îmbunătățește productivitatea.

Există cercetări care arată că angajatorii care investesc în curățenia și decorarea armonioasă a spațiilor de lucru, creează un mediu productiv pentru angajați, ceea ce se va remarca și în rezultatele lor.

Biroul devine o a doua casă pentru angajați, datorită numărului mare de ore petrecute aici. Alături de o curățenie regulată, include plante verzi și oferă-i fiecărui angajat propriul colț de lucru, unde să se simtă cât mai confortabil.

Îți îmbunătățești reputația

Biroul tău este vizitat de clienți sau potențiali investitori? Ei bine, atunci trebuie să fii atent la modul în care te ocupi de curățenie birouri.

Iar dacă angajezi o firmă profesionistă, ai garanția că curățenia spațiul tău de lucru și de protocol este în cele mai bune mâini. Clienții tăi cu siguranță vor aprecia profesionalismul și atenția la detalii, care se vor observa în spațiul primitor în care îi întâmpini.

Așadar, există motive importante pentru a menține o curățenie profesională a biroului tău, care țin atât de confortul și productivitatea angajaților, cât și de reputația firmei tale. Contactează-ne și află cum îți putem fi alături, cu o curățenie perfectă a spațiului de muncă.

Leave a comment