Skip to content Skip to footer

Externalizarea serviciului de curățenie: De ce este o idee bună pentru afacerea ta?

Crearea unui mediu curat și igienizat pentru spațiile comerciale, industriale și birouri este o prioritate pentru orice societate comercială. Pentru a exclude angajarea propriului personal, care presupune plata taxelor și a impozitelor, unele firme preferă să își externalizeze serviciile de curățenie.

Dacă te numeri printre antreprenorii ce doresc să reducă costurile curățeniei, externalizarea este o variantă pe care să o iei în considerare. Află din articolul nostru care sunt principalele avantaje pe care aceasta le oferă.

Faci economie de timp și bani

Să îți angajezi propria echipă de curățenie presupune să investești timp și bani în pregătirea ei, pentru a ști cum să igienizeze corect spațiile. De asemenea, va trebui să suporți costurile pentru produsele și echipamentele de curățenie, care îți vor afecta și mai mult bugetul.

În cazul în care externalizezi serviciile, plătești un preț curățenie pe oră, fără să îți faci griji pentru angajarea de personal și managementul unei echipe. Astfel, suporți doar costul pentru serviciile prestate de firma de curățenie, având garanția că pui la dispoziția angajaților și a clienților tăi spații perfect curate și igienizate. 

Totodată, vei avea o predictibilitate totală asupra bugetului, care este prestabilit în contractul încheiat cu firma de curățenie, fără costuri suplimentare.

Beneficiezi de servicii de calitate

Curățenia ireproșabilă este importantă pentru orice companie, iar cu o firmă externă, îți este garantată. Spre exemplu, la Curățenie de Lux investim atât în instruirea angajaților noștri, cât și în calitatea produselor și a echipamentelor utilizate, pentru a oferi clienților noștri servicii calitative, cu punctualitate și rapiditate.

Maximizăm eficiența procedurilor de curățenie aplicate și utilizăm doar produse prietenoase cu mediul, care sunt sigure pentru sănătatea angajaților tăi.

Productivitatea angajaților este menținută

Productivitatea angajaților nu este afectată de o curățenie neadecvată, care poate fi întâlnită în cazul unei echipe slab pregătite. Fiecare activitate este diferită, iar curățenia trebuie să fie adaptată la specificul acesteia.

Spre exemplu, în cazul unui magazin se igienizează vitrinele, ferestrele și oglinzile, corpurile de iluminat, rafturile, mobilierul și podeaua. Curățenia are rolul de a menține siguranța angajaților și a consumatorilor, deopotrivă și se efectuează prin respectarea normelor de igienă existente.

În unele sectoare de activitate, este necesar să urmărești posibilele modificări de legislație, pentru a alinia serviciile de curățenie la standardele existente.

Menții o bună reputație a companiei

Curățenia influențează, de asemenea, construirea unei bune reputații pentru businessul tău. Mediul în care se desfășoară întâlnirile cu eventualii parteneri de afaceri și cel care în care le prezinți clienților produsele sau serviciile, trebuie să inspire încredere și profesionalism.

Nerespectarea standardelor de curățenie dăunează imaginii companiei tale, acesta fiind un motiv în plus pentru a apela la servicii externalizate.

Ești convins să lași curățarea și igienizarea spațiului de lucru în grija unei echipe externe? Atunci noi te putem ajuta, indiferent dacă ai nevoie de curățenie birouri, hale industriale sau spații comerciale.

Suntem rapizi, punctuali și eficienți, ne personalizăm serviciile în funcție de specificul afacerii tale și ne adaptăm programului tău. Solicită o programare și spune-ne cum te putem ajuta!

Leave a comment