Skip to content Skip to footer

Termeni si conditii

    Acest website (denumit in continuare site) este creat, administrat si aflat in proprietatea S.C. DESIGN CLEAN OFFICES S.R.L., cu sediul in Ilfov, Popești-Leordeni, str. Cheiul Dâmboviței, nr. 26, parter, ap. 1, tel.: +40 742 285 006, adresa e-mail: office@curateniedelux.ro.

1. Acordul utilizatorului de utilizare a site-ului www.curateniedelux.ro

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare a site-ului, care stabilesc regulile prin care orice persoana poate accesa si/sau utiliza informatiile de pe www.curateniedelux.ro. Accesarea interfetei site-ului si utilizarea serviciilor oferite de societatea DESIGN CLEAN OFFICES S.R.L. se supun Conditiilor si Termenilor de utilizare prezentati pe larg mai jos. Intrand pe site-ul societatii SC DESIGN CLEAN OFFICES S.R.L., dumneavoastra ca utilizator sunteti de acord cu Conditiile de utilizare prevazute de site si de legislatia in vigoare. In cazul in care nu sunteti de acord cu Conditiile de utilizare sau prevederile actuale sunteti rugati sa parasiti site-ul. Dumneavoastra ca utilizator sunteti in cunostinta de cauza si sunteti de acord ca operatorul/administratorul site-ului poate oricand aduce modificari sau imbunatatiri interfetei site-ului si a serviciilor enumerate, fara a fi nevoie de o instiintare scrisa in prealabil. Accesarea link-urilor postate de site-urile partenere, sau utilizarea serviciilor acestora, nu cad in nici un fel in responsabilitatea societatii SC DESIGN CLEAN OFFICES S.R.L., societatea noastra nu poate fi trasa la raspundere pentru eventualele daune generate de acestea. S.C. DESIGN CLEAN OFFICES S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara nici o alta notificare.

2. Acces si servicii prezentate pe site

S.C. DESIGN CLEAN OFFICES S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal sau profesional, pe acest site, pentru solicitare de oferte si informatii despre serviciile S.C. DESIGN CLEAN OFFICES S.R.L., achizitionare de servicii S.C. DESIGN CLEAN OFFICES S.R.L., precum si suport prin e-mail sau telefon. Daca optati pentru utilizarea formularelor de contract de pe acest site, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii necesare. Daca informatiile furnizate nu sunt corecte si complete, S.C. DESIGN CLEAN OFFICES S.R.L. poate alege sa nu raspunda solicitarii dumneavoastre.

3. Reglementari de copyright si proprietatea intelectuala a continutului afisat

Toate imaginile, datele postate, interfata grafica si elementele grafice sunt proprietatea societatii SC DESIGN CLEAN OFFICES S.R.L. si sunt protejate de legile de copyright in vigoare. In cazurile materialelor gazduite, preluate unde este mentionat proprietarul intelectual al acestora, nu cad sub jurisdictia siteului nostru. Logo-ul firmei si materialele comunicate pe site sunt proprietatea SC DESIGN CLEAN OFFICES S.R.L., copierea sau reproducerea acestora este strict interzisa fara un acord prealabil in scris. Societatea SC DESIGN CLEAN OFFICES S.R.L. solicita respectarea legislatiei in vigoare in domeniul proprietatii intelectuale pe baza legilor actuale de copyright. In cazul in care se incalca aceste drepturi sau materialul expus pe site este folosit in moduri necorespunzatoare se ajunge la anuntarea organelor abilitate si la actionarea in instanta judecatoreasca a celor ce au incalcat drepturile de proprietate intelectuala.

4. Conditii de utilizare a site-ului

S.C. DESIGN CLEAN OFFICES S.R.L. va garanteaza permisiunea de a utiliza acest site cu respectarea urmatoarelor  conditii de utilizare:
  • Este interzisa copierea, reproducerea partiala sau integrala a site-ului, download-ul sau printarea unor copii a continutului, distribuirea unor parti din acest site in orice fel de mediu, atat pentru uz personal cat si in scop comercial, fara a obtine acordul scris prealabil, de la administratorul S.C. DESIGN CLEAN OFFICES S.R.L.;
  • Este interzis sa afectati sau sa interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea si copierea unui continut, sau cu elemente care intaresc limitele de utilizare ale site-ului sau continutului acestuia;
  • Este interzis sa trimiteti, prin formularele de contact sau prin e-mail, materiale sau comentarii vulgare sau discriminatorii legate de statutul social, rasa, etnie, convingeri politice, religie sau sex, materiale pornografice de orice fel sau legate de abuzuri asupra minorilor sau violarea in orice fel a legilor romanesti si internationale;
  • Solicitarile de utilizare/modificare a continutului site-ului pot fi trimise la adresa de e-mail office@curateniedelux.ro;
  • Site-ul S.C. DESIGN CLEAN OFFICES S.R.L. sau site-urile conexe acestuia va pot pune ocazional la dispozitie platforme de comunicare directa intre dumneavoastra si alti parteneri ai nostri.
  • Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.curateniedelux.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza acest site, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.curateniedelux.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

4. Politica de confidentialitate a site-ului

Datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail pot fi utilizate de catre administratorul siteului doar in modurile si scopurile declarate si in conformitate cu prevederile Termenilor si Conditiilor. Informatiile de tip textual cum ar fi intrebarile si raspunsurile pe diferite forumuri de discutii sau bloguri intra in categoria materialelor de tip neconfidential, acestea vor fi tratate ca atare fara a fi sub legea proprietatii intelectuale.

5. Responsabilitate

Informatiile cuprinse in acest site au un caracter strict consultativ si pot fi modificate oricand, fara o notificare prealabila. Desi facem eforturi in vederea asigurarii calitatii, corectitudinii si caracterului actual al materialelor publicate in site, nu putem garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau. Este necesar sa ne contactati si sa verificati daca informatiile sunt actuale. Acest site contine link-uri catre alte site-uri, iar S.C. DESIGN CLEAN OFFICES S.R.L. nu are nici o responsabilitate asupra corectitudinii informatiilor furnizate pe aceste site-uri. S.C. DESIGN CLEAN OFFICES S.R.L. nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect.

6. Modificarea termenilor si conditiilor

S.C. DESIGN CLEAN OFFICES S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod prevederile din Termeni si Conditii, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vrea formalitate fata de utilizatori. Orice modificare este acceptata neconditionat si in totalitate de catre utilizatorii site-ului prin simpla utilizare a acestuia, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului utilizator de a inceta imediat accesarea site-ului si/sau utilizarea in orice mod a serviciilor S.C. DESIGN CLEAN OFFICES S.R.L. .

7. Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile utilizatorilor site-ului prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu acesti Termeni si Conditii va fi solutionat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu va fi posibil, se va apela la instantele judecatoresti, competenta revenind instantei din raza teritoriala a municipiului Bucuresti. Pentru orice intrebari sau nelamuriri cu privire la termenii si conditiile de utilizare a site-ului, precum si despre drepturile de proprietate intelectuala si politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail office@curateniedelux.ro.